Udhëzime për përdorim Gigant

Udhëzime për përdorimin e produktit Gigant

si të përdorni xhel Gigant për të zmadhuar penisin tuaj

Mënyra e përdorimit të xhelit në mënyrë korrekte është shkruar në udhëzimet. Sigurohuni që të bëni gjithçka sipas udhëzimeve, kështu që ju jeni të garantuar që të merrni një zgjerim efektiv të penisit. Mjekët në Shqipëri përshkruajnë një xhel për zgjerimin e penisit. Pomada përmirëson qarkullimin e gjakut dhe parandalon shenjat e pakëndshme të impotencës.

Si ta përdorim mjetin?

Xheli aplikohet me lëvizje të butë në penisin e ngritur. Ju vazhdimisht merrni +1 cm në gjatësinë e penisit pas masazhit me xhel. Për rezultate më të mira, aplikoni xhel 30 minuta para fillimit të seksit. Në muajin e parë të përdorimit të rregullt, penisi juaj do të shtohet nga 2 cm në gjatësi dhe 1 cm në diametër.

Kundërindikimet dhe efektet anësore

Meqenëse vetëm substancat natyrore janë të pranishme në xhel Gigant, është kundërindikuar të përdoret vetëm në rast të intolerancës personale. Djemtë e rinj që nuk kanë arritur ende moshën 18 vjeç nuk duhet gjithashtu të përdorin xhel. Kur ndiqen dozat e treguara në udhëzime, shenjat anësore nuk shfaqen. Një rritje e përqendrimeve ditore mund të çojë në një mbidozë, e cila shoqërohet nga:

  • migrenë,
  • të përziera,
  • dispepsia,
  • përkeqësimi i gjendjes së përgjithshme,
  • reaksion alergjik.

Burrat mbi 65 vjeç që kanë vendosur të përdorin xhel Gigant për zgjerimin e penisit duhet të konsultohen me një mjek.

Informacion i rëndësishëm! Përdorimi i kombinuar i xhelit të zgjerimit të penisit me doza të vogla të alkoolit është i lejuar dhe nuk shkakton rrezikun e efekteve anësore.