Si të përdorni një pompë për zgjerimin e penisit

Së pari, le të shohim të vërtetën dhe mitet për zmadhimin e penisit me madhështi.

pompë penisi

Miti nr. 1. Sa më i madh kari, aq më shumë kënaqësi.

Vagina e femrës është e rregulluar në atë mënyrë që mbaresat nervore të përqendrohen kryesisht në të tretën e parë të hyrjes, pasi natyra megjithatë i përgatiti gratë për lindje dhe nëse vagina do të kishte ndjeshmëri gjatë gjithë kohës, lindja do të kthehej në agoni të padurueshme. Dhe kjo do të thotë që për të kënaqur zonjën tuaj, duhet të keni një dinjitet mjaft modest. Një penis më i gjatë se 20 cm jep më shumë probleme sesa kënaqësi, këtu do të keni një efekt traumatik të vazhdueshëm të mitrës dhe, natyrisht, do të duhet të hiqni dorë nga gëzimet e seksit anal. Për sa i përket situatës së kundërt, vetëm një penis më pak se 8 cm në gjendje ereksioni konsiderohet një devijim nga norma.

Miti numër 2. Penisi mund të "shtrihet"

Nëse fiset primitive ende tërheqin veshët dhe buzët e tyre, atëherë, sigurisht, askush nuk shqetësohet të bëjë diçka të ngjashme me penisin tonë.

Nga pikëpamja fiziologjike, kjo është absolutisht e pakuptimtë, ndaj nuk duhet të bëheni si egërsirat e pashkolluara dhe ta ktheni një organ funksional në spageti joaktive. Mënyra e vetme për të "tërhequr" mund të ndihmojë nëse kryhet në gjendje ereksioni për 20 minuta çdo ditë për disa muaj, për shkak të së cilës trupat shpellorë të penisit do të mbushen më intensivisht me gjak dhe gjatësia mund të rritet me 1. -1. 5 cm Por i njëjti efekt mund të arrihet nëse keni një jetë seksuale normale dhe të shpeshtë - dhe kjo metodë është e preferueshme sesa të vononi diçka. Ju nuk duhet të dëgjoni teknikat taoiste që thonë se është e nevojshme të mbani një ereksion me ndihmën e tërheqjeve dhe metodave të tjera të improvizuara për disa orë - kjo ndikon negativisht në rrjedhën e gjakut dhe mund të jetë një burim bllokimi, i cili përfundimisht do të kthehet në një udhëtim. te mjeku. Efektiviteti i të gjitha llojeve të metodave medituese gjithashtu lë shumë për të dëshiruar, dhe nëse gjatësia rritet, atëherë vetëm në fantazitë tuaja.

Për momentin, ekziston e vetmja mënyrë vërtet efektive për të zgjatur penisin, por ajo përfshin ndërhyrje kirurgjikale dhe është mjaft e gjatë në ekzekutim - "mobilizimi".

Miti #3. Ju mund ta bëni penisin më të trashë me ushtrime të veçanta.

Në lidhje me metodat për rritjen e diametrit, këtu janë shpikur disa metoda, por efektiviteti i tyre është i ndryshëm. Metoda e parë është transplantimi i indit dhjamor nga vendet ku ka tepricë të tij, në një vend ku ka mungesë të tij, pra në penis. Efektiviteti është jashtëzakonisht i ulët, sepse nëse qelizat yndyrore ndalojnë të marrin ushqim shtesë, ato shpërndahen shumë shpejt dhe ju mund të shijoni vëllimin e shumëpritur jo më shumë se një javë. Mënyra e dytë është të ngarkoni silikon në vend të yndyrës. Në fillim, ndryshimet do të kënaqin pronarin e lumtur, por me kalimin e kohës, nën ndikimin e gravitetit, xheli do të rrjedhë në bazë dhe do të bëhet burim problemesh.

Dhe çfarë është në të vërtetë

Mundësia e vetme përveç operacionit është një zgjatues. Veprimi i tij bazohet në parimin e shtrirjes, i cili përdoret në mënyrë aktive për të zgjeruar indet në kirurgjinë plastike. Efekti është i përhershëm. Përdorimi i një zgjatuesi është një temë për një artikull të veçantë. Ne do të bëjmë vetëm një rezervim që rezultatet mund të arrihen në 3-6 muaj, jo më herët.

Mënyra e aplikimit

Para fillimit të procedurës, pompa e zmadhimit të penisit duhet të lahet mirë me sapun dhe ujë ose të trajtohet me preparate antiseptike. Ndalohet rreptësisht larja me ujë të valë, trajtimi me alkool dhe peroksid hidrogjeni. Për të rritur efektin, rekomandohet të lyeni penisin paraprakisht me kremra të veçantë. Kjo do të rrisë qarkullimin lokal të gjakut. Lubrifikantët mund të aplikohen gjithashtu në bazën e pajisjes. Por në të njëjtën kohë, vlen të merret parasysh që lubrifikantët me bazë yndyre ose ato që përmbajnë vazelinë mund të prishin materialin e pajisjes.

Duhet të ndiqet një sekuencë e caktuar veprimesh:

 • Penisi vendoset në zgavrën e balonës dhe më pas shtypet fort në trup.
 • Kontrollohet dendësia e ngjeshjes së vrimës në balonë, dhe në rastin e një valvule të veçantë ajri, dendësia e mbylljes së saj.
 • Pas mbajtjes së pajisjes me njërën dorë, e dyta shtyp dardhën ose pistonin. Si rezultat i kësaj, ajri pompohet, gjë që lejon shtrydhjen e penisit për shkak të atmosferës së rrallë. E gjithë kjo çon në rrjedhjen e gjakut në penis.
 • Pas rreth 30 sekondash (skuqja e lehtë e penisit dhe ereksioni do të jenë të dukshme), presioni negativ lirohet duke lejuar ajrin në pajisje. Për ta bërë këtë, shtypni valvulën e vendosur afër dardhës (në disa modele, mjafton të hapni vrimën në pompë, e cila mbyllet me gisht gjatë procedurës).
 • Fusha se si ereksioni është dobësuar, është e nevojshme të përsëriten përsëri hapat e mësipërm.
 • Në momentin e arritjes së ereksionit më të madh, në bazën e penisit vendoset një unazë ereksioni. Kjo bëhet për të parandaluar rrjedhjen e shpejtë të gjakut nga penisi, dhe për rrjedhojë për ta mbajtur atë në ereksion.
 • Pas përfundimit të ushtrimeve, pajisja duhet të lahet edhe me ujë të ngrohtë dhe sapun ose dezinfektues të tjerë për higjienë intime. Më pas, duhet të fshihet dhe të thahet në temperaturën e dhomës.

Në varësi të të gjitha udhëzimeve dhe rekomandimeve të mësipërme, me ndihmën e një pompe vakumi, është e mundur të arrihet një rritje e penisit me 2-3 cm pas disa muajsh.

Çfarë është një pompë vakum?

Pompa vakum u krijua fillimisht për të luftuar mosfunksionimin erektil. Zgjerimi i penisit ishte një efekt anësor. Mbi çfarë parimi funksionon kjo pajisje?

Një pompë vakum është një cilindër transparent, një balonë me një hyrje, por pa dalje. Më saktësisht, ka një dalje, por është një vrimë e vogël me një zorrë të ngjitur në të. Një çorape e hollë, nga ana tjetër, është ngjitur në një pompë për pompimin e ajrit nga balona. Pompa shpesh përfaqësohet nga një dardhë dore e lirë, siç ndodh, për shembull, në pompat e lira nga dyqanet e seksit. Në pompat e shtrenjta, është instaluar një pompë e veçantë pistolete me një matës presioni për të monitoruar presionin në balonë.

Parimi i funksionimit është i thjeshtë:

 1. Penisi futet në balonë.
 2. Balonja shtypet fort kundër pubisit.
 3. Ajri evakuohet nga balona duke përdorur një pompë dore. Në balonë krijohet një presion negativ, ose, siç thonë ata, një vakum. Si rezultat, trupat kavernozë mbushen me gjak, gjë që shkakton një ereksion artificial.

Pas seancës së pompimit, anëtari mban një ereksion për disa kohë, gjë që lejon, së bashku me përdorimin e fondeve nga kategoria e Viagrës ose një unaze ereksioni, të kryejë marrëdhënie seksuale.

Megjithatë, përdoruesit e pompave vakum kanë vënë re se pas seancave të pompimit, anëtari duket më masiv se zakonisht. Siç doli më vonë, përdorimi i një pompe vakumi e rriti penisin, por jo për shumë kohë: në fund të ditës, penisi mori gjithmonë madhësinë e tij të mëparshme. Pasi e mësuan këtë, shitësit e pajisjeve të seksit filluan të shesin pompën e vakumit si një pajisje për rritjen e penisit. Kjo është mënyra se si pompa vakum fitoi popullaritetin e saj.

Mekanizmat e zmadhimit të penisit gjatë pompimit

Rritje e përkohshme

Çfarë e bën pompimin të shkaktojë një rritje të përkohshme?

 • Mekanizmi 1. Me pompimin e zgjatur (për kohën e grupeve do të mësoni më vonë në artikull), fibrat e elastinës në tunikën e penisit shtrihen. Kjo i lejon trupat kavernoz të mbajnë më shumë gjak, duke rritur kështu perimetrin e penisit. Pas disa orësh, kur fibrat e elastinës do të marrin përsëri gjatësinë e tyre të mëparshme, perimetri i penisit do të kthehet në normën e tij të zakonshme.
 • Mekanizmi 2. Mekanizmi i dytë i zmadhimit të penisit është rrjedha limfatike. Gjatë pompimit, jo vetëm shumë gjak derdhet në penis, por edhe limfë. Ai është i përqendruar nën lëkurë (në lafshë), gjë që shkakton efektin e të ashtuquajturit "koughnut" pas përfundimit të seancës së pompimit. Gjatë mësimeve të para me pompë, limfat vërshojnë më fort. Më vonë, sasia e limfës gjatë pompimit zvogëlohet ndjeshëm. Në përgjithësi, limfat nuk është i rrezikshëm dhe nuk është një shenjë negative. Përveç kësaj, disa orë pas mësimit, limfat do të largohen nga penisi juaj përmes kanaleve limfatike dhe gjithçka do të kthehet në normalitet. Nëse është e mundur, duhet të siguroheni që sasia e limfës të mos jetë e tepërt.

Duke u rritur në mënyrë të përhershme

Për të rritur në mënyrë të përhershme, duhet të kombinoni përdorimin e pompës me ushtrime manuale. Pastaj, me mënyra të veçanta pompimi, do të jetë e mundur të shtrihet tunika, dhe në ciklin tjetër të "pompohen" shpellat. Me secilën nga këto detyra, me një qasje kompetente, pompa e vakumit përballet me sukses.

Pompa e vakumit mund të përdoret si pajisje e pavarur ose e kombinuar me programin kryesor manual. Opsioni i dytë është i preferueshëm.

Duke përdorur pompën në lidhje me ushtrimet manuale, mund të arrini një rezultat shumë më të madh për të rritur konvertuesin e frekuencës. Kështu, me ndihmën e një pompe vakumi është e mundur të rritet si gjatësia ashtu edhe perimetri i penisit.

Llojet e pompimit

Paketimi

Paketimi është një mënyrë madhështore për shtrirjen e tunikës. Paketimi kërkon një balonë të ngushtë në të cilën pjesa e ngritur nuk mund të fryhet në gjerësi, kështu që forca e vakumit do ta tërheqë atë në gjatësi. Kjo metodë ju lejon të rrisni gjatësinë e penisit, si dhe të zgjasni tunikën.

Pompimi klasik

Pompimi klasik është pompimi në një balonë të gjerë. Forca e vakumit në një balonë të tillë bën që anëtari të fryhet në gjerësi, duke i mbushur zgavrat me gjak deri në kufi. Me një tunikë të shtrirë, kjo metodë pompimi ndihmon në rritjen efektive të perimetrit të penisit.

Rregullat e sigurisë për të punuar me një pompë vakum

Pompa me vakum është një mjet mjaft efektiv për zmadhimin e penisit. Megjithatë, me përdorim të pamenduar, do të merrni vetëm lëndime dhe errësim të penisit. Ju lutemi lexoni me kujdes këtë artikull përpara se të përdorni pajisjen.

Në asnjë rast mos shkelni rregullat e mëposhtme:

 1. Nëse keni dhimbje, ndaloni menjëherë seancën e pompimit. Zbuloni se çfarë e shkakton dhimbjen. Nëse shkaku ishte një dëmtim, atëherë prisni për shërim të plotë përpara seancës tjetër. Nëse shkaku i dhimbjes ishte, për shembull, shtrëngimi i lëkurës, problemi duhet të zgjidhet dhe seanca e pompimit duhet të rifillojë.
 2. Asnjëherë mos nxitoni. Mos e çoni seancën e pompimit në dhimbje! Rriteni presionin (më saktë, uleni, pasi krijohet një vakum në balonë) pa probleme, javë pas jave. Sekreti i rritjes nuk është në ngarkesat e çmendura, por në trajnimin e vazhdueshëm kompetent.
 3. Në asnjë rrethanë mos i kaloni 40 minuta seancë pompimi për grup! Një orë është afati kohor për një ngarkesë të lehtë. Në këtë kohë, ju duhet të afroheni ngadalë. Me një vakum të zgjatur, gjaku pushon së qarkulluari lirshëm në penis, si rezultat i të cilit qelizat në penis fillojnë të vdesin. Më poshtë do të flas për progresin e pompimit.
 4. Mos pomponi shumë shpesh. Sesioni i pompimit është një gjë shumë e këndshme: pjesëtari në pompë fryhet në një madhësi mbresëlënëse, gjë që është e këndshme për t'u parë. Sidoqoftë, nuk keni nevojë të pomponi 3 herë në ditë. Qëllimi juaj është zmadhimi i penisit, jo duke admiruar efektin e përkohshëm. Ushtrimet shumë shpesh pengojnë rritjen. Prandaj, ndiqni orarin e trajnimit, për të cilin do të mësoni më vonë në artikull.

Programi i trajnimit të pompës vakum

Konsideroni dy programe trajnimi:

 1. Programi i parë ka për qëllim shtrirjen e albuginea të penisit.
 2. Programi i dytë ka për qëllim "pompimin" e shpellave.

Për secilin nga dy programet nevojiten dy shishe të ndryshme. Zorra dhe pompa për pompimin e ajrit janë universale për çdo balonë. Lloji i parë i trajnimit kërkon një paketues të ngushtë. Si të zgjidhni madhësinë e balonës bazuar në madhësinë e penisit, e përshkrova në artikullin "Si të zgjidhni një pompë vakum".

Programi i shtrirjes së membranës proteinike (gjatësia)

Balonë për paketim duhet të jetë mjaft e ngushtë: penisi në ereksion nuk fryhet në gjerësi gjatë paketimit, muret e balonës kufizojnë zgjerimin, përkundrazi penisi zgjatet në gjatësi.

Unë kam përshkruar tashmë shumë pika në artikujt e kaluar, të cilat gjithmonë mund t'i lexoni në faqen e internetit menquestions. ru në seksionin "Rritja e IF".

Programi i trajnimit:

 1. Masazh testicular - 5 min.
 2. Ngrohja me avull - 10-15 minuta.
 3. Shtrihet drejt e lehtë në të gjitha drejtimet - 10-15 minuta.
 4. Litar me tension të lartë - 10 min.
 5. Litar ose A-stretch (siç preferoni). Këtu mund të përfshini shtytjen e kundërt, si dhe uljen mbi një anëtar.
 6. Jelq i lehtë - 50 përsëritje. Para se të filloni të pomponi, duhet të përgatisni penisin për pompim. Jelq është perfekt për këtë qëllim. Jelq i thatë ose i lagësht, cilado që ju përshtatet më shumë.
 7. Paketimi. Tani do të përshkruajmë në detaje se si kryhet seanca e pompimit.

Procedura e paketimit

Sillni penisin në ereksion 80-90%, lyejeni me krem ose vazelinë të lëngshme, më pas futeni në balonë dhe shtypeni fort kundër pubisit. Mundohuni të mos e vendosni vazelinën në skrotum, përndryshe ajo do të thithet edhe në balonë. Nëse kjo ndodh, mos e toleroni: hiqni balonën, fshijeni skrotumin të thatë me një pecetë dhe fusni përsëri penisin në balonë. Nëse fërkimi pengon shtrirjen, atëherë lyejeni pjesën e brendshme të balonës me krem-vaj rrëshqitës. Rrëshqitja duhet të jetë 100%.

Në pompat me cilësi të lartë ka një matës presioni, ai tregon presionin në pompë. Nuk mund t'ju jap treguesit optimal të presionit, sepse për dikë 4 njësi do të duken si një ngarkesë e prekshme, ndërsa tjetra nuk do të ndjejë asgjë. Ju duhet të monitoroni presionin për një arsye tjetër: duhet të dini se në çfarë pike keni filluar, në mënyrë që të mund të rrisni pa probleme ngarkesën dhe të mos shkoni shumë larg.

Anëtari në balonë do të shtrihet në gjatësinë e tij të plotë. Ndiqni ndjenjat tuaja. Ndalo setin nëse shfaqet dhimbje.

Komplete trajnimi

Pushoni midis grupeve 3-5 minuta. Në këtë kohë, mund të bëhet shtrirje e lehtë. Përpara setit tjetër, përsëri sillni penisin në ereksion 80-90%.

 • Seti i parë. Kaloni grupin e parë me një ngarkesë të lehtë: mos u përpiqni të pomponi të gjithë ajrin për të shtrirë penisin në maksimum në qasjen e parë. Nëse në fillim filloni të bëni gjeste, kjo do të ndalojë rritjen. Çdo gjë ka kohën e vet. Bëni ushtrime të lehta për 10 minuta.
 • Seti i dytë. Seti tjetër, mund të rrisni pak presionin. Këtu është i dobishëm një matës presioni: shikoni matësin dhe rrisni pak presionin. Gjithashtu lini 10-15 minuta për setin e dytë.
 • Seti i tretë. Për setin e tretë, mos e rrisni presionin, por rrisni kohën në 20 minuta. Duhet të ndiheni mirë gjatë gjithë setit. Pa dhimbje!

Pas seteve

Pas paketimit përsëri jelq të lehta, fjalë për fjalë 30-50 përsëritje të lehta. Mos u mundoni të bëni një jelq të plotë si në një program vaskular. Në këtë rast, ju duhet jelq për të rritur qarkullimin e gjakut, pasi gjatë pompimit gjaku ngec në penis.

Më pas bëni tërheqje të drejta me forcë mesatare për 5-10 minuta.

Matni parametrin BPFSL para dhe pas stërvitjes. Nëse ka një WUP pas një stërvitje, ju po bëni gjithçka siç duhet. Nëse jo, lexoni përsëri artikujt me kujdes dhe analizoni stërvitjet tuaja.

Rritja e ngarkesës

Dhe tani pak më shumë për rritjen e ngarkesës. Gjatë gjithë javës mos e tejkaloni ngarkesën e specifikuar. Seti i parë është i lehtë, 10 minuta, seti i dytë është me ngarkesë pak të rritur dhe gjithashtu 10-15 minuta, seti i tretë me të njëjtën presion është 20 minuta. Brenda një jave, pak, vetëm pak, rrisni ngarkesën për setin e parë, prandaj grupi i dytë do të jetë me një ngarkesë edhe më të madhe, seti i tretë me të njëjtin presion, por tashmë 20 minuta. Skema është e thjeshtë.

Pra, javë pas jave, gradualisht rrisni ngarkesën. Kjo do t'ju ndihmojë të merrni rezultatet më të mira. Pas disa javësh, kur të fitoni përvojë, atëherë rrisni kohëzgjatjen e seteve në 15 minuta për setin e parë, 20 minuta për të dytin dhe 25 minuta për të tretën.

Me përvojë të mjaftueshme, ju mund të përmirësoni dhe ndryshoni programin tuaj të trajnimit, bazuar në shembujt që kam dhënë.

Vazhdoni kursin e shtrirjes së tunikës derisa të keni rritur diferencën midis BPFSL dhe BPEL në 2 cm ose më shumë, pastaj vazhdoni në ciklin vaskular. Sidoqoftë, nëse i keni lexuar të gjithë artikujt e mëparshëm dhe e keni bërë saktë, atëherë tashmë e dini këtë.

Program vaskular duke përdorur një pompë

Lista e ushtrimeve:

 1. Masazh testicular - 5 min.
 2. Ngrohja me avull - 10-15 minuta.
 3. Tërheqja e drejtpërdrejtë me forcë mesatare - 5 min.
 4. Jelq - 100 përsëritje.
 5. Kaçurrelat e ngritura - 10 min.
 6. Ulur në një pjesë gjysmë të ngritur - 10 min.
 7. Sesioni i pompimit.

Rendi i sjelljes

Seanca e pompimit në ciklin vaskular është saktësisht e njëjtë si në ciklin e shtrirjes së tunikës, me përjashtimin e vetëm që balona në këtë rast është e gjerë, jo e ngushtë dhe penisi fryhet në gjerësi. Koha e seancës dhe parimi i rritjes së ngarkesës janë saktësisht të njëjta. Gjithmonë mund t'i rilexoni të gjithë artikujt në faqen tonë të internetit.

Bëni shtytje ndërmjet grupeve. 10-15 shtytje midis grupeve do të jenë të mjaftueshme. Kombinimi i pompës së vakumit dhe goditjeve krijon disa VUP fantastike. Kryeni grushtimin me kujdes. Nëse mendoni se ngarkesa është shumë e madhe, atëherë ngadalësoni dhe shkurtoni stërvitjen.

Së fundi, bëni një jelq të lehtë për të filluar qarkullimin tuaj.

Stërvitja ka mbaruar. Në fund të stërvitjes, lubrifikoni penisin me një pomadë ambulance për mavijosje dhe mavijosje ose ekuivalente. Programi 2/1 ose 3/1.

Me ndihmën e këtij programi, pas një cikli të shtrirjes së tunikës, arrita të rris perimetrin e penisit me 0, 5 cm në muaj. Ishte një rezultat i mirë! Pastaj rritja u ngadalësua, pas së cilës u ktheva në ciklin e shtrirjes së tunikës.

Jini të vëmendshëm ndaj organit tuaj seksual. Nëse mendoni se anëtari nuk është gati për një ngarkesë të tillë ose nuk është rikuperuar, pushoni.

Për të gjurmuar efektivitetin e stërvitjes, mund të matni perimetrin e penisit para dhe gjatë stërvitjes. Sidoqoftë, duhet të përpiqeni ta matni atë përpara se anëtari të mbushet me limfë. Perimetri i zmadhuar nga limfat nuk na shqetëson. Ne kemi nevojë për një WUP të pastër. Dhe sa më i madh të jetë ndryshimi midis matjeve në fillim dhe gjatë stërvitjes, aq më mirë. Nëse diferenca rritet javë pas jave, ju jeni në rrugën e duhur.

Disa pika të rëndësishme

Tani le të shohim disa pika të rëndësishme në pompimin klasik.

Momenti 1 - ushtrime manuale + pompë

Pompa e vakumit është një shtesë e shkëlqyer për programin kryesor të ushtrimeve dhe rrit efektin e stërvitjes. Ju nuk duhet të kaloni në një përdorim të vetëm të pompës - ky do të jetë vendimi i gabuar.

Momenti 2 - limfatike

Kur ushtroni me pompë, penisi "përmbytet" fort me limfë. Stërvitjet e para të limfës mund të jenë më shumë, pas disa seancave ajo "përmbytet" jo aq shumë.

Nëse ka shumë limfë, atëherë mund ta ndani grupin në dy faza, me një pauzë midis fazave prej 30 sekondash.

Për të parandaluar një sasi të madhe limfatike, pompimi në një prezervativ do të lejojë. Po, mos u habisni. Në një prezervativ, lëkura është e shtrënguar fort, gjë që pengon grumbullimin e limfës nën të. Kjo nuk ndikon në efektivitetin e përgjithshëm të trajnimit.

Momenti 3 - kremra shërues

Në fund të stërvitjes, duhet të përdorni një krem shërues. Kjo do të ndihmojë në shërimin e shpejtë të pikave të kuqe dhe parandalimin e errësimit të penisit.

Momenti 4 - gjaku gjatë pompimit

Gjatë ushtrimeve me ngarkesa të shtuara, disa pika të vogla gjaku mund të dalin nga uretra. Kjo është për shkak të dëmtimit të enëve të uretrës. Në këtë rast, përfundoni menjëherë seancën dhe jepini vetes një pushim prej dy javësh. Gjatë pjesës tjetër, pini ilaçin "Ascorutin" për të forcuar enët e gjakut ose një analog të provuar. Ju gjithashtu duhet të merrni vitaminë E.

Pas dy javësh pushim, rifilloni stërvitjen, por filloni gradualisht: pas dy javësh stërvitje të lehta, kthehuni në stërvitje të plotë.

Momenti 5 - seksi pas stërvitjes

Pas një stërvitje, nuk duhet të bëni seks ose të masturboni. Jepini vetes dhe anëtarit tuaj pushim. Bëni seks herën tjetër.

Momenti 6 - errësim i lëkurës

Me pompimin klasik aktiv, lëkura e penisit mund të errësohet pak. Kjo ndodh kur kushtet e përshkruara nga unë në program nuk respektohen: ngrohja, përshtatshmëria e ngarkesës, përdorimi i kremrave pas stërvitjes. Në çdo rast, errësimi nuk është një shenjë e dhimbshme. Mekanizmin e errësimit e kam përshkruar në artikujt e mëparshëm.

Fjalët dhe dëshirat ndarëse

Ju nuk mund të mos vini re se kohëzgjatja e stërvitjeve të përshkruara tejkalon një orë. Po, është mjaft e gjatë, por në këtë fazë është e nevojshme. Pas rritjes së një fillestari, pas centimetrave të parë, është gjithnjë e më e vështirë të arrihet një rritje më e madhe. Penisi i përshtatet ngarkesave, ndaj edhe stërvitja bëhet më e vështirë. Por mos e humbni zemrën, gjithçka është në duart tuaja! Kush dëshiron, ai do të arrijë. Askush nuk premtoi se do të ishte e lehtë. Durim për ju miq dhe rritje!