Shqyrtime rreth Gigant

 • Ardit
  Pas 40 vjetësh, vura re se nuk bëja më kokën në shtrat. Unë mendoj se kjo është pjesërisht për shkak të faktit se unë jam i pakënaqur me madhësinë e penisit tim dhe kompleksit. Gjeta xhel Gigant në internet. Unë e urdhërova atë në faqen e internetit. Unë thjesht doja të rivendosja një mbledhje, por gjithashtu arrita të zmadhoja penisin tim. Ereksioni u kthye në normale ditën e parë, dhe një javë më vonë mata një rritje prej 2 cm.
  Gigant
 • Emanuela
  Unë dhe burri im jemi të martuar për 10 vjet. Ai është 50 vjeç. Kohët e fundit, ai filloi të kalonte në seks, dhe madhësia e dinjitetit të tij nuk më kënaqte vërtet. Vendosa të porosis xhel Gigant në internet në faqen zyrtare të prodhuesit. Unë e pagova vetë, dorëzimi erdhi në zyrën postare. Xheli vërtet ndihmoi. Burri im e përdori atë për një javë, penisi u bë më i madh dhe më i vështirë.
  Gigant
 • Arben
  Unë nuk kisha një penis shumë të madh - 16 centimetra, dhe vura re se kjo nuk është mjaft e mjaftueshme për të dashurën time. Për shkak të kësaj, fillova të kisha komplekse dhe, përveç kësaj, fillova të kisha probleme me ereksionin. Mjeku rekomandoi xhel Gigant, e porosisja në internet. Pas 2-3 ditësh ereksioni u kthye dhe pas një jave vura re që miku im kishte shtuar të paktën një centimetër në gjatësi!
  Gigant
 • Mirjeta
  Jam duke u shoqëruar me një djalë për 5 vjet. Penisi i tij nuk është shumë i madh, kështu që problemet me epshin gjithashtu filluan. Doli që për shkak të stresit në punë, djali e humbi plotësisht ereksionin. Ne shkuam te mjeku, ai rekomandoi xhel Gigant. Ne e porositëm atë në faqen e internetit të prodhuesit dhe filluam ta përdorim atë. Pas 4 ditësh, penisi i djaloshit u bë më i madh dhe u shfaq ereksioni.
  Gigant
 • Elsa
  Unë isha gjithmonë i ndrojtur për seksin për shkak të një penisi të vogël dhe në fund, fillova të kisha probleme me potencën. Miqtë e mi më këshilluan xhel Gigant për rritjen dhe fuqinë e penisit. Unë e urdhërova atë në faqen zyrtare të prodhuesit. Ereksioni u përmirësua pas dy ditësh dhe një javë më vonë pati një bonus të bukur - penisi u bë më i trashë dhe më i gjatë.
  Gigant
Vlerësimi i përdoruesit Gigant
4.8
21