Kirurgjia plastike për zmadhimin e penisit, si trashet penisi me implante

Për mjekësinë moderne, praktikisht nuk ka asgjë të pamundur. Kjo është veçanërisht e vërtetë për pamjen dhe madhësinë e pjesëve të ndryshme të trupit. Gjatë analizimit të të dhënave statistikore, rezultatet treguan se 30% e meshkujve të paktën një herë menduan për faktin se do të ishte mirë të rrisnin penisin e tyre.

Pakënaqësia me madhësinë e penisit mund të çojë në mosfunksionim seksual dhe probleme psikologjike. Dhe nëse madhësia është kaq e rëndësishme, duhet të konsideroni të vizitoni një kirurg plastik.

Dinjiteti mashkullor tenton të rritet në madhësi. Në disa, penisi me gjendje të ngacmuar rritet me 1. 5 herë, ndërsa në të tjerët me 4-5 herë. Duke parë dikë të rrethuar nga një penis më i madh se i juaji, nuk keni nevojë të mërziteni, sepse nuk është fakt që nuk do të kaloni një konkurrent në gjendje ereksioni.

Karakteristikat e operacionit

kirurgji për zgjerimin e penisit

Mjekët thonë se një operacion i tillë së shpejti do të bëhet një praktikë e zakonshme në shumë klinika, pasi operacionet si eksperiment jo vetëm që dhanë rezultate të shkëlqyera, por funksionuan mirë edhe në audiencën mashkullore të institucioneve mjekësore plastike.

Operacionet për ndryshimin e madhësisë së penisit janë një nga manipulimet më të njohura në fushën e kirurgjisë plastike intime. Ato ju lejojnë të plotësoni nevojat e pacientit për madhësinë e dëshiruar të penisit, të eliminoni shkeljet ekzistuese të sferës seksuale, të ruani dhe përmirësoni cilësinë e jetës intime.

Teknika e zmadhimit të penisit: Zmadhimi kirurgjik i penisit mund të kryhet si në gjatësi (zmadhimi i penisit) ashtu edhe në gjerësi (trashje penisi). Këto janë dy operacione të ndryshme.

Trashje e penisit me implante silikoni dhe xhel

Zgjerimi i penisit është një prirje popullore në kirurgjinë plastike. Dhe edhe fakti që kjo është një ndërhyrje kirurgjikale mjaft e ndërlikuar nuk e ndalon seksin më të fortë. Ndoshta arsyeja për këtë është fakti që partnerëve nuk u bën përshtypje falusi, megjithëse i gjatë, por i hollë.

Indikacionet për operacionin

Përgatitja për operacionin e zgjerimit të penisit

Si rregull, rritja e trashësisë së penisit është iniciativë ekskluzive e pronarit të penisit. Nga pikëpamja mjekësore, ia vlen të ndërhyhet në konstitucionin natyror vetëm kur penisi nuk arrin një diametër prej 3-4 centimetra.

Madhësia mesatare e penisit konsiderohet të jetë nga 12 në 15 cm gjatë një ereksioni. Në të njëjtën kohë, në gjendje normale, gjatësia dhe madhësia ndryshojnë ndjeshëm. Kompleksiteti i meshkujve për madhësinë e pamjaftueshme të penisit në gjatësi dhe gjerësi është i zakonshëm në të gjithë botën.

Para se të vendosni për zmadhimin e penisit, duhet të konsultoheni me një mjek. Vetëm disa pacientë me të vërtetë kanë nevojë për kirurgji.

Çdo mjek i kualifikuar i qendrës mjekësore do të përpiqet të largojë nga një hap i tillë i përgjegjshëm nëse operacioni nuk është i nevojshëm.

Varietetet e implanteve

Industria mjekësore ofron disa mënyra për të ndryshuar trashësinë e penisit. Një prej tyre është implantimi. Ka 3 lloje për të zgjedhur:

 • i fryrë;
 • xhel;
 • gjysmë të ngurtë.
implantet e penisit

E veçanta e implantit të xhelit është se ka një xhep, falë të cilit materiali ndodhet nën indin lidhës.

Procedura kryhet duke përdorur një mjet të veçantë - një shtytës. Rreziku i zhvendosjes eliminohet me ndihmën e një syri të ngjitur në pjesën e bardhë të penisit.

Implantet e heliumit janë të njohura jo vetëm në mesin e kirurgëve, por edhe në mesin e pacientëve të klinikave plastike.

Avantazhi i tyre është se:

 • depërtimi i xhelit përmes guaskës është i përjashtuar, edhe nëse futja prishet aksidentalisht;
 • nuk ka ndjesi të një trupi të huaj në penis;
 • refuzimi është i përjashtuar për shkak të faktit se xheli është hipoallergjik;
 • substanca nuk provokon sëmundje gjenitale.

Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore të operacionit për ndryshimin e trashësisë së penisit janë:

 • përjashtimi i komplikimeve që mund të çojnë në mosfunksionim seksual;
 • thjeshtësia e procesit. Për kirurgun, ndërhyrja është e krahasueshme me rrethprerjen e lafshës;
 • periudha e shkurtër e shtrimit në spital (24 orë);
 • ndryshimi i vëllimit të penisit jo vetëm në gjendje të ngacmuar, por edhe në pushim;
 • natyra e përhershme e rezultatit. ato. falusi nuk do të kthehet në gjendjen e tij origjinale pas një kohe;
 • aftësia për të hequr implantin pa dëmtuar shëndetin në rast të përfundimit të nevojës së tij.

Kundërindikimet

konsultimi i mjekut para operacionit për zgjerimin e penisit

Operacioni për zgjerimin e penisit nuk rekomandohet për njerëzit me:

 • onkologji;
 • çrregullime mendore;
 • diabeti mellitus;
 • infeksionet gjenitale;
 • koagulimi i dobët i gjakut;
 • sëmundjet akute dhe kronike të sistemit gjenitourinar.

Nëse çrregullimet mendore janë një kundërindikacion absolut, atëherë disa sëmundje janë relative. Në disa situata, mjeku rekomandon të vizitoni mjekë të tjerë për të marrë trajtimin e duhur për trajtimin e sëmundjeve shoqëruese.

Pas restaurimit të trupit dhe heqjes së kushteve patologjike, këto kundërindikacione bëhen të parëndësishme, dhe zgjerimi plastik tashmë është i mundur.

Procesi i përgatitjes

Para operacionit plastik për të rritur falusin, duhet:

 • i nënshtrohen një elektrokardiograme të zemrës;
 • kaloni një test të përgjithshëm të urinës, një test gjaku të përgjithshëm dhe biokimik;
 • kontrolloni gjakun për koagulim;
 • sigurohuni që të mos ketë sifiliz, hepatit C dhe HIV;
 • përcaktoni faktorin Rh dhe grupin e gjakut;
 • merrni këshilla nga një anesteziolog.

Për 12 orë para operacionit, është e ndaluar të pini dhe hani. Në mëngjes është e rëndësishme të lani tërësisht organet urinare dhe zonën e ijeve!

Ecuria e periudhës postoperative

Pas operacionit, pacientit i duhen:

 • kryeni rregullisht veshjet;
 • merrni ilaçe anti-inflamatore dhe qetësuese;
 • përjashtoni seksin për një muaj;
 • respektoni kufizimin në aktivitetin fizik.

Komplikimet e mundshme

Pas operacionit, lejohet një gjakderdhje e lehtë, një ndjenjë e shtuar e dhimbjes. Nëse qepjet nuk kujdesen siç duhet, mund të ndodhë infeksion.

Ndjeshmëria e reduktuar e kokës, lakimi i penisit dhe disfunksioni erektil janë jashtëzakonisht të rralla te pacientët.

Sa është një kar i madh

mjeku mori para për operacionin e zmadhimit të penisit

Sa kushton operacioni për zmadhimin e penisit? Çmimi varet nga lloji i ndërhyrjes kirurgjikale dhe implanti i zgjedhur.

Dëshira për të rritur volumin e penisit bazohet në një nivel nënndërgjegjeshëm, kur një mashkull potencialisht nuk dëshiron "të bjerë në një vrimë".

Një operacion për zgjerimin e penisit jo vetëm që i jep një burri një jetë të plotë seksuale, por lehtëson shumë komplekse, jep mbështetje morale, vetë qëndrimi ndaj jetës ndryshon cilësisht në sfondin e rritjes së vetëvlerësimit.

Sidoqoftë, nuk duhet të harrojmë se ky operacion i përket kategorisë së kompleksit teknik. Kërkon jo vetëm një mjek shumë të kualifikuar, por edhe pajisje të shtrenjta endoskopike, praninë e një spitali. Prandaj, ia vlen të merret një qasje shumë e përgjegjshme për të zgjedhur një klinikë dhe një kirurg operativ.