Si të zmadhoni penisin e një adoleshenti - metoda të sigurta dhe efektive

Adoleshenca është një periudhë kur një person fillon t'i kushtojë vëmendje trupit të tij dhe të metave të tij.

Puberteti tek djemtë fillon në moshën 12-13 vjeç, në intervalin deri në 20 vjet një djalë mund të shikojë sesi i rritet penisi.

Një fazë e rëndësishme në jetën e çdo njeriu

Problemet me madhësinë e penisit në adoleshencë

Përveç rritjes së madhësisë së organeve gjenitale, ndodhin ndryshime të tjera të rëndësishme hormonale:

 • rritja e flokëve në zonën e ijeve dhe në fytyrë;
 • rrumbullakimi i skrotumit;
 • ndryshimi në gjatësinë dhe trashësinë e penisit;
 • formimi i lafshës.

Zhvillimi në këtë formë është një proces i rëndësishëm. Prindërit duhet të mbajnë gjurmët e ndryshimeve të tilla.

Nëse një adoleshent nuk ka flokë ose zëri i tij nuk "prihet", atëherë po flasim për një dështim hormonal, testosteroni prodhohet në sasi të pamjaftueshme. Injorimi i problemit është i mbushur me probleme patologjike në të ardhmen.

Normat e trashësisë dhe gjatësisë së penisit në një adoleshent

Madhësia e penisit në seksin më të fortë në moshë madhore mund të jetë e ndryshme. Në një moshë të re, gjatësia dhe gjerësia e penisit është afërsisht e njëjtë tek të gjithë fëmijët. Të dhënat mesatare të penisit gjatë një ereksioni janë të barabarta me treguesit e mëposhtëm (gjatësia, diametri, të dhënat tregohen në centimetra):

Normat për trashësinë dhe gjatësinë e penisit tek një adoleshent
 • 12 vjeç - 10-11 dhe 7. 5;
 • 13-14 vjeç - 12-14, 8, 5-10, 5;
 • 15-16 vjeç - 15-17, 11-12.

Në moshën shtatëmbëdhjetë vjeç, adoleshentët mund të vërejnë se organi bëhet më i shkurtër me 0, 5-1, 2 cm.Kjo është për shkak të rritjes së diametrit. Shumë ekspertë besojnë se në moshën 17-19 vjeç, ju ende mund të ndikoni në madhësinë e penisit.

Çfarë ndikon në madhësinë e penisit tek adoleshentët

Madhësitë ndikohen nga faktorë të ndryshëm:

 1. Gjenetika- është hedhur në bark. Nëse babai i fëmijës nuk është një gjigant seksual, atëherë nuk duhet pritur që djali të ketë një aparat të rëndësishëm në pantallona të shkurtra.
 2. ekologjia ndikon negativisht në rritjen e penisitEkologjia- Sipas statistikave, djemtë që jetojnë pranë fabrikave dhe fabrikave që lëshojnë përbërës të dëmshëm kimikë në atmosferë kanë një madhësi penis 0, 5-3 cm më të vogël se djemtë që jetojnë në jug dhe zona të tjera miqësore me mjedisin.
 3. Lëndim në zonën e ijeve- kjo mund të mos shfaqet në asnjë mënyrë ndërsa fëmija shkon në kopsht, gjithçka bëhet e dukshme gjatë pubertetit.
 4. Sëmundjet e sistemit endokrin- në këtë rast, një adoleshent duhet të zgjedhë trajtimin e duhur për të shmangur problemet në fushën e shëndetit të meshkujve në të ardhmen.
 5. Rritje– Djemtë e gjatë mund të kenë një penis më të gjatë, por një diametër më të vogël. Tek adoleshentët që nuk janë më të lartë se 163, penisi është i trashë dhe i shkurtër.
 6. ushqim të shëndetshëm për rritjen e penisitUshqimi i shëndetshëm - dieta e një përfaqësuesi të ri të seksit më të fortë duhet të jetë e plotë. Mungesa e një produkti do të ndikojë në zhvillimin e përgjithshëm fizik të fëmijës dhe organeve të tij riprodhuese.
 7. Zakone të këqija- për fat të keq, abuzimi me duhanin dhe alkoolin do të ndikojë domosdoshmërisht në rritjen e penisit. Nëse një djalë fillon të pijë duhan në moshën 14 vjeç, atëherë në moshën 17 vjeç ai mund të shohë se penisi është 0, 7-2, 5 cm më i vogël se madhësia mesatare.
konsultimi me një mjek për zmadhimin e penisit

Ekspertët besojnë se prindërit janë të detyruar të monitorojnë se si zhvillohet trupi i një adoleshenti.Djemtë e vegjël duhet të dërgohen rregullisht te kirurgu, i cili do të zbulojë patologjinë në kohën e duhur.

Sa më shpejt të zbulohet një problem, aq më të larta janë gjasat që në të ardhmen djali të mos ndeshet me probleme të tilla si mosfunksionimi i penisit ose komplekset seksuale.

Si të zmadhoni penisin e një adoleshenti: mënyra popullore

Kompanitë farmaceutike po promovojnë në mënyrë aktive fonde që ju lejojnë të rrisni penisin me 2-4 cm. Diametri gjithashtu mund të rregullohet. Sigurisht, këto barna janë të përkohshme.

Në kushte natyrore, penisi rritet vetëm deri në moshën 21 vjeçare. Ky fakt është vërtetuar, nëse nuk veproni gjithashtu në organ me ilaçe ose nuk bëni ushtrime, atëherë nuk mund të shpresoni që një aparat të shfaqet me pantallona të shkurtra, si një yll i një filmi për të rritur. Përfaqësuesve të këtij profesioni u pëlqen të përdorin xhel dhe spërkatje të ndryshme që rrisin qarkullimin e gjakut në zonën e ijeve dhe për shkak të kësaj ka një rritje të penisit. Në një moshë të re, eksperimente të tilla janë të ndaluara.

Adoleshentët mund të zgjasin penisin me procedurat e mëposhtme:

 • pompat që funksionojnë për shkak të ndryshimit të presionit;
 • pompë penisizgjatuesit janë pajisje të njohura që u shfaqën në kohët e lashta. Sigurisht, në atë kohë ato dukeshin të thjeshta, por thelbi mbeti - për shkak të shtrirjes së detyruar, ndodh zgjatja;
 • ushtrime fizike - ka trajnime që ju lejojnë të rregulloni dimensionet e organeve gjenitale;
 • masturbimi është një metodë e diskutueshme, pasi seksologët besojnë se në adoleshencë, vetëkënaqësia mund të rezultojë në probleme në të ardhmen. Kjo metodë është e përshtatshme për meshkujt që kanë rregullisht kontakte seksuale me femra.

Ju mund ta rrisni penisin në adoleshencë duke përdorur këto teknika me 0, 5-3 cm. Ndonjëherë kjo distancë nuk mjafton që meshkujt të ndihen si supermenakë të vërtetë në dhomën e gjumit.

Zgjerues dhe pompa

Receta e mjekut për zmadhimin e penisit

Një adoleshent nuk ka nevojë të mendojë shumë për madhësinë e vogël të penisit. Sigurisht, nëse penisi është më i vogël se mesatarja, atëherë duhet të shkoni te një specialist. Nga mosha shtatëmbëdhjetë vjeç, mund të përdorni disa metoda që do t'ju lejojnë të ndiheni të sigurt në agjërimin me një zonjë në të ardhmen.

Një zgjatues është një pajisje që zmadhon një organ duke shtrirë indet e tij.Nëse e mbani rregullisht, mund të provokoni shumëzimin e qelizave të lëkurës, kjo kontribuon në shtrirjen në gjatësi dhe gjerësi.

Pajisja ngjitet çdo ditë për 6-8 orë, madje do t'ju duhet të ecni me të në vende publike. Për të fshehur sistemin, do t'ju duhet të vishni pantallona të gjera dhe të brendshme. Rezultati do të jetë i dukshëm pas një muaji përdorimi. Lëkura e të rinjve është më e përshtatur ndaj shtrirjes.

pasqyrë e pompave vakum për zgjerimin e penisit

Pompat japin rezultate të përkohshme. Por ekspertët thonë se përdorimi i zgjatur me siguri do të provokojë një rritje në gjatësi dhe gjerësi.

 • Në adoleshencë, lëkura është e prirur për rigjenerim të shpejtë, për shkak të kësaj ajo shtrihet lehtësisht.
 • Nëse filloni ta përdorni pompën në moshën 18-vjeçare, atëherë penisi do të bëhet 2-3 cm më i madh. Përdoreni pajisjen me kujdes, lëndimet shfaqen në çdo të pestin rast.

Masazhe dhe ushtrime

Masazh i penisit për zmadhimin

Organi seksual i një adoleshenti mund të zmadhohet me ndihmën e stërvitjes. Shtrirja e rregullt e penisit do të çojë në një zgjatje prej 3-5 cm. Nëse e masazhoni penisin çdo ditë gjatë një ereksioni, rezultati do të bëhet i dukshëm pas një muaji. Lëvizja bëhet nga poshtë lart - duhet të mbani me forcë dorën nga baza në kokë. Ekspertët thonë se ky veprim është pak i dhimbshëm.

Jelqing është një teknologji e lashtë që ju lejon të rrisni gjatësinë e penisit. Tërheqja e penisit me ndihmën e peshave duhet bërë çdo ditë për 40-65 minuta. Nëse kaloni më pak kohë, atëherë nuk do të ketë rezultat.

 • Ushtrimi kryhet në një anëtar që është në një gjendje të pangacmuar.
 • Nëse organi është i mbingarkuar, atëherë mund të ketë probleme me këputjen e indeve ose enëve të gjakut. Në moshë të re, lëndimet ndodhin për shkak të papërvojës dhe tensionit të tepruar.

Por çfarë ndodh me operacionet?

Klinikat private kirurgjikale po reklamojnë gjithnjë e më shumë shërbime për një mënyrë të shpejtë për të rritur penisin. Sigurisht, adoleshentët duhet të zgjedhin metoda të sigurta për korrigjimin e organeve - zgjatues dhe masazh.

Ndërhyrjet kirurgjikale nuk do t'u bëhen djemve që nuk vuajnë nga patologji dhe defekte të dukshme që kërkojnë manipulime komplekse me bisturi.Edhe me kërkesë të prindërve, operacione të tilla nuk kryhen vetëm me kërkesë të pacientit. Mjeku do t'ju tregojë në detaje se cila është norma dhe sa centimetra janë në organin normal seksual të një adoleshenteje.

Pilula për zgjerimin e penisit

Ju gjithashtu mund t'i këshilloni djemtë të marrin vitamina dhe të monitorojnë ushqimin. Abuzimi i zakoneve të këqija është një mënyrë e sigurt për shëndetin e dobët dhe penisin më të vogël. Prindërit duhet ta mbështesin fëmijën në çdo mënyrë për të parandaluar probleme serioze. Duhet të kontaktoni urgjentisht një specialist nëse penisi nuk rritet dhe shfaqen simptomat e mëposhtme:

 • djali ka shpatulla të ngushta dhe një legen të gjerë;
 • djali nuk ka ereksion;
 • një adoleshent është i trashë;
 • testikujt janë të vegjël.

Nëse monitoroni me kujdes shëndetin tuaj dhe nuk keni frikë të shkoni te mjekët, mund të korrigjoni shumë defekte që zbulohen pikërisht në adoleshencë. Një penis i vogël në adoleshencë nuk është shkak për panik, ka mundësi që është gjenetike ose nuk ka ardhur ende koha për të mahnitur miqtë me përmasat e një "shoku" dhe histori të shfrytëzimeve seksuale.