Përvoja e përdorimit Gigant

Henry, Budapest, Gigant Gel Experience

foto e produktit, përvojë e aplikimit

Gigant tërhoqi vëmendjen time me përbërjen e saj natyrale: arginina, vaji i kërmillit, guarana, zinku. Të gjithë këta përbërës ofrojnë një rezultat të sigurt dhe efektiv.

Burrat që shpesh vuajnë nga probleme me seksin, para se të blejnë një xhel, dëshirojnë të gjejnë informacione të hollësishme në lidhje me efektivitetin e xhelit dhe efektet anësore. Ata theksojnë se Xheli i Zgjerimit të Penisit Gigant ka një numër cilësish pozitive:

Tolerohet në mënyrë perfekte nga përdoruesit, pasi ka një përbërje plotësisht natyrale. Shkon mirë me pijet alkoolike. Rezultatet e para janë të dukshme tashmë në ditën e 3-të të përdorimit. Mjeti është në të vërtetë aktiv.

Që nga fëmijëria, unë kam një madhësi mesatare të penisit. Gruaja ime shpesh bën shaka për mua se kam një të vogël, unë shpesh isha e zemëruar dhe e ofenduar, por nuk e tregova atë. Një ditë erdha në shtëpi dhe hyra në internet. Në sit pashë mrekullinë krem Gigant. Prodhuesi garantoi zgjerim efektiv të penisit pa operacion. Unë nuk besoja se kjo ekziston, sepse mendova se ishte joreale të zmadhoje penisin pa operacion. Por prapë vendosa ta blej, papritmas gjithçka do të funksionojë, dhe gruaja ime do të ndalojë së bëri shaka me mua.

Blerja e Gigant

Shkova në faqen zyrtare të prodhuesit, lexova shumë komente pozitive. Unë plotësova një pyetësor dhe urdhërova një xhel. Pas thirrjes, menaxheri më telefonoi, konfirmoi porosinë, tha që dorëzimi do të bëhej në zyrën postare në departamentin tim brenda dy ditësh. Xhel erdhi në kohë.

Pasqyra e produktit dhe rezultatet e xhelit

Përvojë me Henry's Gel nga Budapest

Shënimi i bashkangjitur detajon mënyrën e përdorimit të mjetit. Fillova të përdor xhel duke ndjekur udhëzimet. Pas një jave të aplikimit, unë isha i kënaqur. Tashmë në javën e dytë, penisi u rrit me 4 cm. Në javën e tretë, u rrit me 1 cm. Pas kësaj, vendosa ta ndërpres përdorimin e tij dhe të shijoja seks me gruan time të dashur. Rezultati është pozitiv: cilësia e intimitetit është në nivelin më të lartë, dhe gruaja ime ndaloi të bënte shaka me mua dhe filloi të kërkonte më shumë.

Kur aplikohet, xheli ftohet pak, gjë që jep acarim shtesë dhe rrit ereksionin. E njëjta ftohtësi paksa zvogëlon ndjeshmërinë, duke kontribuar në një rritje në kohëzgjatjen e seksit. Unë jam e kënaqur me rezultatin, dhe gruaja ime është dyfish e lumtur.